Η AIPFE Κύπρου - Γυναίκες της Ευρώπης, μία Οργάνωση που στοχεύει στην ενδυνάμωση, κινητοποίηση και σύνδεση των γυναικών της κοινωνίας των πολιτών της Κύπρου αλλά και πέραν αυτής, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της για την περίοδο 2021-2024.

Η Γενική/ Εκλογική Συνέλευση έλαβε χώρα την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021 και την ίδια μέρα ακολούθησε συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο καταρτίστηκε σε σώμα.

Η AIPFE Κύπρου καλωσορίζει τα ακόλουθα νέα και επανεκλεγέντα μέλη:

Δέσποινα Παπαδοπούλου, Πρόεδρος

Ξένια Ξενοφώντος, Αντιπρόεδρος

Μαρία Χατζημηνά, Ταμίας

Χρίστος Λαζανιάς, Γραμματέας

‘Αντρη Προδρόμου, Μέλος

Γεωργία Νεοφύτου, Μέλος

Εύα Γεωργίου Παπαδοπούλου, Μέλος

Θάλεια Ιακώβου, Μέλος

Μάχη Σολωμού, Μέλος

Μύρια Αβρααμίδου, Μέλος

Παναγιώτα Πολυκάρπου, Μέλος

«Η ανάληψη της Προεδρίας της AIPFE αποτελεί σαφώς μεγάλη τιμή για μένα,» είπε η Πρόεδρος της AIPFE, Δέσποινα Παπαδοπούλου. «Με αίσθημα ευθύνης πιστεύω, ότι η δωδεκάχρονη θητεία μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης παρέχει τα εχέγγυα, αλλά και τις εμπειρίες, προκειμένου να εργαστώ συλλογικά με το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο με απώτερο σκοπό την επίτευξη των στόχων της Οργάνωσης. Οι γυναίκες της Κύπρου απέδειξαν, ότι μπορούν να προσφέρουν αξιοσημείωτο έργο και να πετυχαίνουν αυτά που τους αξίζουν. Ας μην ξεχνάμε, ότι ‘όταν πιστέψεις ότι μπορείς, έχεις ήδη κάνει τον μισό δρόμο,’ πρόσθεσε.

*Στην Συνέλευση τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα όπως αποστάσεις, χωρητικότητα, μάσκες, βεβαιώσεις αρνητικών τεστ και πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Board Member Bios

Join our growing organisation!