Η AIPFE Συμβούλιο Κύπρου-Γυναίκες της Ευρώπης, διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση της για την κοπή της βασιλόπιτας στις 24 Ιανουαρίου στο Barrafino.

Η Αντιπρόεδρος της AIPFE, Δέσποινα Παπαδοπούλου, αναφερόμενη στην χρονιά που πέρασε, στάθηκε στις δράσεις-ορόσημα της Οργάνωσης, η οποία λειτουργεί τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια ως έναυσμα και πλατφόρμα ευκαιριών, συμμετοχής και δικτύωσης στην κοινωνία των πολιτών, στην πολιτική, στον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό και οικονομικό κόσμο  της Κύπρου και του εξωτερικού, για γυναίκες όλων των ηλικιών.

Μεταξύ άλλων, η AIPFE, την χρονιά που μας πέρασε, φιλοξένησε τέσσερεις ομιλήτριες υπό την σειρά διαλέξεων για την γυναικεία ενδυνάμωση με τίτλο ‘Incredible Women´ και επίσης επανέφερε στην Κύπρο το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Υποτροφιών ´Women Fit for Business´,  το οποίο απευθύνεται σε άνεργες νεαρές απόφοιτες Πανεπιστημίου.

Κλείνοντας, η κυρία Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τα μέλη και φίλους της Οργάνωσης για την στήριξή τους και έδωσε την υπόσχεση ότι η AIPFE θα συνεχίσει το έργο της στη νέα χρονιά, με σκοπό πάντοτε την γυναικεία ενδυνάμωση και δικτύωση.

Join our growing organisation!