Διαδραστικό Εργαστήρι από την AIPFE Κύπρου-Γυναίκες της Ευρώπης με την Στέλλα Κάσδαγλη

Η AIPFE Κύπρου-Γυναίκες της Ευρώπης διοργάνωσε διαδραστικό εργαστήρι με την Στέλλα Κάσδαγλη, εκπαιδεύτρια και συνιδρύτρια του Ελληνικού οργανισμού Women On Top με θέμα ‘Ενδυνάμωση των Γυναικών & Ισότητα στην εργασία: ᾽Από την Ατομική Ανάπτυξη στη Συνολική Αλλαγή’ στις 26 Φεβρουαρίου, 2019.

Χορηγός φιλοξενίας της εκδήλωσης η KPMG Cyprus, όπου διεξάχθηκε και το εργαστήριο στα γραφεία της στην Λευκωσία.

Η Στέλλα Κάσδαγλη μας οδήγησε σε μια εξερεύνηση του ποια είναι σήμερα, για όλους μας, η επόμενη μέρα για την ισότητα και την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών. Σκοπός, μέσα από μια συζήτηση και διαδραστικές ασκήσεις, να βρεθούν απαντήσεις και σημεία τομής στα παρακάτω ερωτήματα:

– Τι έχει περισσότερη σημασία για την επαγγελματική μας ανάπτυξη, οι δικές μας προσπάθειες ή η κοινωνία που μας περιβάλλει;
– Ποιος είναι ο ρόλος των αντρών στις προσπάθειες για την έμφυλη ισότητα στην εργασία;
– Τι έχουν να χάσουν και να κερδίσουν οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί από την επένδυση στην ισότητα και πώς μπορούν να την κάνουν με ουσιαστικό τρόπο;
– Πώς μπορεί η καθεμία και ο καθένας από εμάς να συνεισφέρει στο κοινό όραμα της γυναικείας ενδυνάμωσης, κάθε μέρα και κάθε στιγμή.

Το εργαστήριο προσφέρθηκε δωρεάν σε μέλη της AIPFE με περιορισμένες θέσεις σε μη μέλη.

Η Στέλλα Κάσδαγλη είναι συγγραφέας, μεταφράστρια, εμψυχώτρια εφήβων και συνιδρύτρια του οργανισμού Women On Top. Σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην αγορά εργασίας, γράφει για θέματα που θα ήθελε να συζητιούνται πιο πολύ, μεταφράζει ξένη λογοτεχνία και συντονίζει εργαστήρια για εφήβους με θέμα την εικόνα σώματος, την κοινωνική ενεργοποίηση και τη δημιουργική χρήση των ψηφιακών μέσων. Είναι επίσης συνιδρύτρια του δικτύου Mentorkids και της online λέσχης ανάγνωσης Bookworm. Τα βιβλία της Κοιλίτσα.com, Ήθελα μόνο να χωρέσω και η σειρά της Πριγκίπισσας Αθηνάς, κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη.

Join our growing organisation!